نشست امضای تفاهم نامه سه جانبه دانشگاه گیلان، شرکت پگاه گیلان و اداره کل صمت استان با حضور مدیران مربوطه در دفتر رییس دانشگاه گیلان برگزار شد

امضای تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه گیلان، اداره کل صمت استان و شرکت پگاه گیلان

04 09 2022
کد خبر : 3986126
تعداد بازدید : 663

در نشست امضای این تفاهم نامه که در چارچوب تفاهم صنعت و دانشگاه در استان صورت پذیرفت، دکتر فرید نجفی، رییس دانشگاه گیلان با اشاره به ظرفیتهای این دانشگاه گفت: دانشگاه گیلان با دارا بودن ده دانشکده و سه پژوهشکده بزرگترین دانشگاه شمال و جزء ده دانشگاه برتر کشور می‌باشد و کلینیک صنعت دانشگاه گیلان با هدف کمک به صنایع در راستای ارتقای فعالیتها و ارائه خدمات مشاوره‌ای و فنی جهت رفع نیازهای فناورانه این بخش تشکیل گردیده است و راه‌اندازی کلینیک کشاورزی هم در دستور کار قرار دارد.
وی همچنین تصریح کرد: وجود مرکز نوآوری در دانشگاه گیلان، فرصتی برای حضور بخشی از فرآیند تحقیق و توسعه واحدهای تولیدی در دانشگاه جهت استفاده از ظرفیت اساتید و دانشجویان برای حل مسائل فراهم نموده است و در آینده‌ای نزدیک میز صنعت و میز کشاورزی نیز در دانشگاه گیلان راه‌اندازی خواهد شد.
وی همچنین افزود: وجود رشته‌های متنوع فنی مهندسی، ۶۰۰ عضو هیات علمی و آزمایشگاه مجهز مرکزی در دانشگاه گیلان از ظرفیتهای مهم در زمینه ارتقای همکاری با صنایع است.


تیمور پورحیدری، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گیلان نیز در این نشست گفت: همراهی و همکاری دانشگاه گیلان با بخش صنایع استان شایسته تقدیر می‌باشد.
تیمور پورحیدری افزود: ارتقای فناوری و دانش در حوزه صنعت و معدن، موجب رونق تولید و افزایش تولید رقابت‌پذیر خواهد شد.
وی تصریح کرد: استفاده از ظرفیتهای دانشگاهها و مراکز علمی، پژوهشی در جهت شکوفایی حوزه تولید و افزایش کیفیت و رقابت‌پذیری محصولات صنعتی استان بسیار موثر خواهد بود.
وی همچنین گفت: توجه جدی و موثر به دانش‌بنیان شدن تولید و توسعه و ارتقای فناوری در عرصه صنعت و معدن، از مهمترین اولویتهای اداره کل صمت گیلان در سالجاری می‌باشد.


فرزاد کوه نژاد، مدیرعامل شرکت پگاه گیلان در جریان امضای تفاهم‌نامه سه جانبه گفت: برای توسعه نوآوری و افزایش کیفیت و تنوع تولیدات این شرکت، همکاری با دانشگاه بسیار موثر خواهد بود.
وی افزود: یکی دیگر از موارد مهم قابل طرح در همکاری صنعت و دانشگاه، کمک به حل مسایل و رفع نیازهای فناورانه صنایع از طریق بهره‌گیری از توان علمی و فنی دانشگاه می‌باشد.
وی تصریح کرد: در زمینه تولید محصولات جدید و نیز خودکفایی در تولید برخی نیازمندیهای شرکت با هدف رفع نیاز به خارج و جلوگیری از خروج ارز، اقدامات مختلفی در شرکت پگاه گیلان صورت گرفته و همچنان در دستور کار قرار دارد.


خاطر نشان می‌‎سازد، در این نشست، رئیس اداره آموزش، پژوهش و فناوری اداره کل صمت گیلان، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گیلان، مدیر ارتباط با صنعت و جامعه و نیز رئیس گروه توسعه طرحهای کاربردی دانشگاه گیلان نیز حضور داشتند و در پایان تفاهم‌نامه همکاری سه جانبه میان دانشگاه گیلان، شرکت پگاه گیلان و اداره کل صمت استان به امضای مدیران دستگاههای مذکور رسید.

 


دسته بندی :
خبرها

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب