سامانه اجرایی تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری(ساتع)

17 06 2022
کد خبر : 3986246
تعداد بازدید : 522

سامانه ساتع وزارت عتف

http://sate.atf.gov.ir

 

همانگونه که مستحضرید  با تلاش های معاونت پژوهش و فناوری وزارت عتف و دبیرخانه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری، سامانه اجرایی "ساتع" (سامانه اجرایی تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری) به آدرسhttp://sate.atf.gov.ir   در پایگاه سامانه مدیریت پژوهش و فناوری ایران (مپفا) در دسترس دانشگاهیان، پژوهشگران و فناوران قراردارد. این سامانه که از مهمترین سامانه‎‌های فعال کشور در اطلاع‌رسانی اولویت‌های پژوهش‌های کاربردی است، به‌منظور بسترسازی و تسهیل اجرای بندهای تبصره 9 قانون بودجه در سال 1397 کل کشور راه‌اندازی شده است. هدف از طراحی این سامانه پیوند میان تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری و بکارگیری توانمندی‌‌های داخلی جهت رفع نیازهای فناورانه کشور است. شرکت‌ها و نهادهای سودده نیازهای پژوهشی خود را از طریق سامانه ساتع به اشتراک می گذارند و اعضای محترم هیات علمی، در صورت تمایل می توانند پیشنهاده خود را در این سامانه ثبت نموده و در قالب طرح (پروژه)های کاربردی، عناوین پایان نامه های تحصیلات تکمیلی، طرح (پروژه)های پسادکتری و طرح (پروژه)های تحقیقاتی دانش آموختگان با دستگاه ها قرارداد منعقد نمایند. به غیر از اطلاع‌رسانی اولویت‌های پژوهشی از طریق سامانه ساتع، فرآیند انجام طرح شامل: ثبت پیشنهاده، قرارداد مابین شرکت‌ها و نهادهای علمی و پژوهشی، گزارش‌های دوره‌ای طرح و تخصیص اعتبار نیز از طریق سامانه ساتع انجام می‌گیرد. مطابق قانون، ۶۰ درصد هزینه های تحقیق پروژه، متعلق به دانشجویان شاغل در پروژه می باشد.

شایان ذکر است این قانون در سال ۱۳۹۷ با عنوان آیین نامه اجرایی بند "ط" تبصره 9 آغاز شد، در سال ۱۳۹۸ با عنوان بند "ح" تبصره ۹ و در سال 1400 با عنوان بند "و" تبصره 9 قانون بودجه ادامه یافته است.

 


دسته بندی :
اطلاعیه ها

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب

28 12 2024

نشست مشترک دانشگاه گیلان و شرکت پگاه گیلان برای تقویت همکاری‌های علمی و صنعتی در راستای تقویت ارتباط با جامعه و صنعت،

نشست مشترکی بین معاونت پژوهشی دانشگاه گیلان و مدیرعامل شرکت پگاه گیلان برگزار شد. در این جلسه، دکتر علی باستی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گیلان، بر استفاده از توانمندی‌های علمی و تحقیقاتی دانشگاه برای همکاری با شرکت پگاه تاکید کرد. وی بهره‌مندی از معافیت مالیاتی ماده 13 شرکت‌های دانش‌بنیان را به‌عنوان یکی از محورهای این همکاری مطرح نمود. همچنین پیشنهادهایی از جمله بورسیه دانشجویان دانشگاه گیلان برای اشتغال در شرکت پگاه و حضور این شرکت در برنامه‌های کارآفرینی دانشگاه مطرح شد. از دیگر موارد مورد بحث، استفاده از امکانات آزمایشگاهی دانشگاه گیلان برای ارزیابی محصولات شرکت پگاه بود. در ادامه، مهندس کوه‌نژاد، مدیرعامل شرکت پگاه گیلان، با استقبال از پیشنهادات دانشگاه گیلان، بر ضرورت گسترش همکاری‌ها تاکید کرد. مقرر شد نمایندگانی از دو طرف معرفی شوند تا ضمن بررسی جزئیات و تصویب در هیئت مدیره شرکت پگاه، یک تفاهم‌نامه همکاری جامع تدوین و امضا شود.

27 07 2022

بازدید اعضاء کلینیک ارتباط با صنعت دانشگاه گیلان و کارگروه صنایع نساجی از کارخانه ایران پوپلین

شرکت ایران پوپلین (سهامی عام) در تاریخ 5 مرداد ماه 1353 با مشارکت بانک توسعه صنعتی و معدنی ایران و بخش خصوصی تشکیل شد.در حال حاضر این شرکت جزء واحدهای تجاری فرعی شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی می‌باشد. کارگروه صنایع نساجی با همکاری کلینیک صنعت دانشگاه گیلان روز یکشنبه مورخ 18 دی ماه  1401 در راستای توسعه و ارتقا روابط صنعت و دانشگاه از کارخانه ایران پوپلین بازدید نمودند. در این بازدید، ضمن ارزیابی امکانات و تجهیزات مجموعه‌ی مذکور، پلیمر، الیاف و مواد پیشرفته، فناوری نساجی، فرآیندهای ریسندگی، بافندگی، تجهیزات آزمایشگاهی، رنگرزی، چاپ، علوم رنگ، صنعت پوشاک، مد و طراحی، نانو و زیست فناوری، توسط اعضای هیئت‌علمی دانشگاه گیلان، پیشنهاداتی ارائه شد و طی رایزنی‌های به عمل آمده از جانب کلینک  صنعت دانشگاه، مقرر شد قرارداد همکاری در زمینه‌ی افزایش دانش و فناوری  نوین منعقد  شود.  کلینک صنعت  دانشگاه گیلان در راستای ارتقا همکاری‌های صنعت استان و دانشگاه، سلسله بازدیدهایی از صنایع مختلف خواهد داشت که این بازدیدها با هدف آسیب‌شناسی صنایع و فراهم کردن بستر لازم برای همکاری دانشگاه و مجموعه‌های صنعتی استان انجام می‌گیرد که قرارداد منعقد شده، منتج از این سلسله بازدید‌ها است.