قرار گرفتن طرح عضو هیات علمی دانشگاه گیلان در جمع طرح های برتر جشنواره پژوهش وزارت صمت

13 12 2021
کد خبر : 3986365
تعداد بازدید : 49

در دهمین جشنواره پژوهش وزارت صنعت، معدن و تجارت؛ طرح دکتر حمزه امین طهماسبی عضو هیات علمی دانشکده فنی مهندسی شرق گیلان با عنوان "ایجاد کاتالوگ فناوری رشته صنایع منتخب استان گیلان" یکی از چهار طرح برگزیده این جشنواره انتخاب شد و مورد تقدیر قرار گرفت.

در طرح مذکور بالغ بر 300 فناوری صنایع نساجی شناسایی و در قالب یک سامانه دسته بندی شده و اطلاعات نمام صنایع نساجی استان گیلان در آن درج شده است. کاتالوگ فناوری سامانه جامع فناوری در صنعت گیلان است که در راستای قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی با قابلیت های خاص ایجاد شده است.
این سامانه پلتفرمی ملی با ثبت فراداده های فناوری، بازیگران مختلف بخش صنعتی را به منظور افزایش بهره وری صنایع بهم متصل می کند. یکی از قابلیت های ویژه سامانه کاتالوگ فناوری ایجاد سطوح فناوری (درختواره فناوری) در رشته صنایع است که باعث می شود تا زنجیره های فناوری شناسایی شود. درختواره فناوری در سطح خُرد کمک می کند تا صنایع با استفاده از بانک اطلاعاتی ایجاد شده، از حلقه های بعدی و قبلی فناوری در زنجیره تأمین خود بواسطه ایجاد ارزش افزوده بیشتر آگاه شوند. در سطح کلان نیز کمک می کند تا مدیران و تصمیم گیرندگان، حلقه های مفقوده در طول زنجیره تأمین را شناسایی و سرمایه گذاری را به این بخش ها هدایت کنند.


دسته بندی :
خبرها

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب

27 07 2022

بازدید اعضاء کلینیک ارتباط با صنعت دانشگاه گیلان و کارگروه صنایع نساجی از کارخانه ایران پوپلین

شرکت ایران پوپلین (سهامی عام) در تاریخ 5 مرداد ماه 1353 با مشارکت بانک توسعه صنعتی و معدنی ایران و بخش خصوصی تشکیل شد.در حال حاضر این شرکت جزء واحدهای تجاری فرعی شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی می‌باشد. کارگروه صنایع نساجی با همکاری کلینیک صنعت دانشگاه گیلان روز یکشنبه مورخ 18 دی ماه  1401 در راستای توسعه و ارتقا روابط صنعت و دانشگاه از کارخانه ایران پوپلین بازدید نمودند. در این بازدید، ضمن ارزیابی امکانات و تجهیزات مجموعه‌ی مذکور، پلیمر، الیاف و مواد پیشرفته، فناوری نساجی، فرآیندهای ریسندگی، بافندگی، تجهیزات آزمایشگاهی، رنگرزی، چاپ، علوم رنگ، صنعت پوشاک، مد و طراحی، نانو و زیست فناوری، توسط اعضای هیئت‌علمی دانشگاه گیلان، پیشنهاداتی ارائه شد و طی رایزنی‌های به عمل آمده از جانب کلینک  صنعت دانشگاه، مقرر شد قرارداد همکاری در زمینه‌ی افزایش دانش و فناوری  نوین منعقد  شود.  کلینک صنعت  دانشگاه گیلان در راستای ارتقا همکاری‌های صنعت استان و دانشگاه، سلسله بازدیدهایی از صنایع مختلف خواهد داشت که این بازدیدها با هدف آسیب‌شناسی صنایع و فراهم کردن بستر لازم برای همکاری دانشگاه و مجموعه‌های صنعتی استان انجام می‌گیرد که قرارداد منعقد شده، منتج از این سلسله بازدید‌ها است.