آئین رونمایی از سه رقم جدید کیوی (نخستین ارقام کیوی ایرانی) با ویژگیهای متفاوت از عطر و طعم و خواص، با حضور رییس دانشگاه گیلان، مدیرکل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مدیرکل دفتر امور میوههای گرم سیری و سردسیری وزرات جهاد کشاورزی، مدیر کل سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان در تاریخ 23 دی ماه 1402 در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار شد.
برای نخستین بار در کشور دکتر محمود قاسم نژاد استاد گروه علوم باغبانی به همراه تیم پژوهشی خود در مرکز تحقیقاتی کیوی دانشگاه، توانست در قالب یک برنامه تحقیقاتی جامع و هدفمند هشت ساله به سه رقم جدید میوه کیوی با نامهای طلوع، گیلدا و زرین دست یابد.